روغن سرخ کردنی

روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی

ویژگی های مهم روغن سرخ کردنی

برای اینکه بتوان یک روغن را به عنوان روغن سرخ کردنی معرفی کرد باید نقطه دود بالا داشته و در عین حال پایدار باشد.

روغن سرخ کردنی با چربی اشباع یا غیر اشباع؟

روغن حاوی چربی اشباع یا تک اشباع در مقابل حرارت پایدار تر است و به همین دلیل بهترین انتخاب برای استفاده در این زمینه است.

روغن سرخ کردنی

بهترین نقطه دود برای روغن سرخ کردنی

حداقل نقطه دود برای روغن سرخ کردنی ۱۹۰ درجه سانتی گراد است که البته انتخاب بهتر روغن با دمای ۲۰۴ درجه سانتی گراد است.

فروش اینترنتی روغن سرخ کردنی

واحد فروش اینترنتی برای ثبت سفارش خرید روغن سرخ کردنی در حجم مورد نیاز خریدار آمادگی دارد.

فهرست